Bli excel-hjälte på kontoret

Efter en gedigen excel kurs finns det få saker som är lika tillfredsställande som att höra kollegornas flämtningar av förvåning och beundran efter att du utan vidare ansträngning har visat dem en fantastisk genväg i Excel. Detsamma råder när du öppnat deras ögon genom att presentera en föga känd men potentiellt livsförändrande funktion i programmet. Samma sak gäller när du får uppleva dina medarbetares lättnad och tacksamhet efter att du på bara några minuter har löst ett problem i Excel som har hållit din kollega vaken på nätterna.

Genom att gå rätt Excelkurs kan du inte bara förbättra dina färdigheter i programmet, utan får dessutom en superhjältekraft i form av att du kan tillämpa dessa kunskaper i ett stort antal praktiska situationer. Istället för att bara lära dig vad du kan göra med Excel, kommer du också att lära dig använda programmets tekniker och funktioner. Med denna kompetens kommer du att kunna göra skillnad på din arbetsplats och du kommer dessutom att ha nytta av dina nyvunna kunskaper i ditt privatliv. Allt du behöver göra för att uppnå hjältestatus på kontoret såväl som bland familj, släkt och vänner är att gå en bra excel kurs.

Bli mer produktiv genom att gå en Excelkurs

Om du inte känner dig bekväm med att använda Excel kommer du inte att kunna utnyttja programmets fulla potential. Risken är också stor att du inte arbetar effektivt i programmet, vilket leder till att mer tid än nödvändigt går åt att ta fram kalkylblad. Efter att ha slutfört en Excelkurs kommer du inte bara att kunna utföra det jobb du tidigare har gjort betydligt snabbare och mer effektivt. Du kommer också att kunna använda funktioner i programmet som du tidigare inte har känt till. Detta kommer att öka den takt i vilken du tar fram rapporter och presentationer med hjälp av Excel.

Förmodligen går en hel del av din arbetstid åt till att sortera bland dina beräkningar och din data. Det vore naturligtvis synd om hela eller delar av detta arbete skulle gå till spillo på grund av den slutprodukt som du litar på, eller på grund av att det du presenterar för andra inte är lika effektivt som det skulle kunna vara och därför inte får önskad effekt. Några av programmets mest kraftfulla, men samtidigt minst uppenbara, funktioner kan hjälpa dig att framställa en fantastisk uppsättning av siffror i en grafisk presentation som verkligen är insiktsfull och driver fram viktiga beslut.