De bästa cateringfirmorna i Stockholm

Det finns otroligt många cateringfirmor i Sverige och särskilt i Stockholm. Många har liknande inriktningar och de allra flesta har ett mycket brett utbud med något som passar alla. Som cateringfirma så är det bra att kunna hantera olika typer av tillställningar och fester. De allra bästa cateringfirmorna i Stockholm just nu står listade nedan.

Buffémat

Systrarna Sisters Catering erbjuder riktigt god och hemlagad mat, skapad med de allra bästa råvarorna. De specialiserar sig på lite större tillställningar med matiga bufféer, men har även lite lättare mat. De är stolta över sin omtanke och kan ordna med väldigt mycket mer än bara maten om man bokar i god tid. Systrarna Sisters kan ordna hela festen med allt ifrån partytält, till porslin och personal. Allt så att man själv bara kan luta sig tillbaka och njuta av tillställningen.

Världsmat

Stockholm Food – catering & events är en av de största cateringfirmorna i Stockholm och levererar till stora delar av länet. De erbjuder allt från frukostpaket för företagsevent till julbord och bufféer. Här kan man beställa väldigt många olika saker och deras bufféer med inriktning på olika världsdelar är kända över hela landet. Här finns hela menyer från den amerikanska södern, Sydostasien och de skandinaviska årstiderna. Detta är perfekt för tillställningar med ett särskilt tema. Eftersom Stockholm Food erbjuder catering för alla typer av fester så är de ett företag som går att anlita om och om igen.

Helhet vid bokning av catering

Carotte är en cateringfirma som även kan planera allt annat som har med tillställningen att göra. De kan ordna med allt från färgteman, till blommor och utsmyckning. Det som utmärker det här företaget är att de är ett eventföretag och cateringfirma i ett och kan hjälpa till med precis allt som har med festen att göra. De är särskilt bra för större event som bröllop eller födelsedagsfester. Det är en bra idé att boka ett möte med någon av deras kunniga personal för att kunna berätta mer om vad man vill ha ut av sin tillställning och hur många gäster som ska komma. Här kan man välja mat helt efter eget tycke och Carotte kan även ordna med bröllopstårtor och dryckpaket som passar väl ihop med maten.

Bromma deli har utmärkt sig i fråga om catering i Stockholm. Mingelmat, smörgåstårtor, dryck och finess!