Entré – affärssystemet för hantverkare

Entré – affärssystemet för hantverkare

Tillhör man en av dom som erbjuder någon form av hantverkartjänster vet man också att det är mycket att hålla koll på, utöver dom fysiska arbetsuppgifterna som att måla, snickra eller montera. Offerter ska skrivas, fakturor ska skickas, resultat och tid ska redovisas och mycket annat. Med ett smart affärssystem får man det mesta samlat på ett och samma ställe vilket är både smart och lättsamt. Dessutom finns mycket tid att vinna tack vare lösningar som denna.

Vad är Entré?

Entré är ett affärssystem utvecklat för hantverkarbranschen. Företaget bakom systemet heter Hantverksdata och har både erfarenhet och kunskaper från branschen. Systemet gör att man kan digitalisera många av dom administrativa arbetsuppgifterna som företagandet medför, så som att ta fram offerter och sköta faktureringen.

Erbjuder man någon form av hantverkartjänster får man genom Entré alltså en mer eller mindre skräddarsydd lösning som passar både för det företag man har men också den typen av tjänster man erbjuder. Systemet har många funktioner och finesser som underlättar företagandet på många olika plan. Till exempel kan man på ett enkelt sätt hålla koll på sitt lager, dokumentation och löner – allt på samma ställe.

Entré Portal

Entré Portal är samma sak som Entré men skillnaden är att man kan använda systemet var man än befinner sig, och inte bara på kontoret. Entré Portal är en mobil lösning som går att använda i telefon eller surfplatta. Genom att använda sig av den mobila lösningen sparar man en hel del tid eftersom man kan föra in alla nödvändiga uppgifter direkt på plats hos kunden, istället för att börja med att ta anteckningar för att senare föra in dom i systemet.

För vem?

Hantverksdata är ett företag som förmedlar lösningar till den som själv erbjuder hantverkartjänster. Det kan vara alltifrån snickare till elektriker och oavsett vad det är man arbetar med så är det något man verkligen kan ha nytta av. Skriver man i dagsläget ner all information som rör olika arbeten med papper och penna vet man förmodligen hur lätt det är att tappa bort det man skrivit. Det innebär också en hel del dubbelarbete eftersom man ofta måste föra in informationen senare. Hantverksdatas affärssystem lämpar sig alltså för den hantverkare som vill ha enklare hantering av administrativa arbetsuppgifter.